Belægning af tag


Belægning af tag har vi hos FJ Byg stor erfaring med. Vi er både behjælpelige med at lave renovering såvel som udskiftning at tag på mange forskellige typer af ejendomme. Uanset om dit nuværende tag trænger til en kærlig hånd, eller du ønsker at få et nyt tag lagt på din bolig, vil der være rig mulighed for, at vi hos FJ Byg kan hjælpe dig.

Veludført tagarbejde af høj kvalitet


Overlader du arbejdet til FJ Byg, kan du se frem til et solidt og veludført stykke arbejde i forbindelse med udskiftningen eller renovering af dit tag. Vi er meget kvalitetsbevidste og anvender derfor udelukkende de absolut bedste materialer for derved at sikre dig det bedste resultat uanset, om du skal have renoveret eller udskiftet dit tag. Vi er medlem af Dansk Byggeri og er dermed omfattet af Byg Garantiordningen. Dette er med til at give dig en økonomisk tryghed, når du lader os om at varetage arbejdet for dig. Vil du gerne læse mere om Byg Garantiordningen, kan du se mere her.

Ring i dag og hør nærmere


Ønsker du at få mere at vide omkring renovering eller udskiftning af tag, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet et gratis og uforpligtende tilbud på udskiftning eller renovering af dit tag. Vi kan kontaktes telefonisk på 61 65 38 06.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et
uforpligtende tilbud, er du meget
velkommen til at kontakte mig
Med venlig hilsen Anders

+45 61 65 38 06 anders@fjbyg.dk

FJ BYG

Stationsvej 7, Nors
7700 Thisted

+45 61 65 38 06
anders@fjbyg.dk