Hjælpende hånd med nybyggeri


Ønsker du at få en hjælpende hånd med at få opført en bygning, er FJ byg et rigtig godt kort at have på hånden. Vi besidder stor erfaring inden for nybyggeri og kan bl.a. give dig en hjælpende hånd med:

  • Parcelhuse
  • Rækkehuse
  • Legehuse
  • Garager og Carporte
  • Erhvervsejendomme

Vi er med andre ord i stand til at hjælpe dig med et væld af forskellige nybyggerier, og du kan trygt overlade arbejdet til os, da vi har mange års erfaring indenfor tømrerfaget. Vi anvender desuden udelukkende gode kvalitetsmaterialer for dermed at sikre dig det bedst mulige resultat i forbindelse med, at din nybygning skal laves gennem os.

Professionel rådgivning fra erfarne fagfolk


Når du skal have dit nybyggeri igangsat, er det altid en tryghed at vide, at man kan rådføre sig med dygtige og erfarne fagfolk, som har mange års erfaring indenfor tømrerfaget. Vi rådgiver bl.a. gerne omkring valg af materialer samt valg af løsning, så du kan være stensikker på at få et godt og ønskværdigt resultat, som du kan få glæde af i de næste mange år frem.

Få et uforpligtende tilbud på nybyggeri


Hvis du godt kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på nybyggeri, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig også meget velkommen til at give os et kald på tlf. 61 65 38 06.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et
uforpligtende tilbud, er du meget
velkommen til at kontakte mig
Med venlig hilsen Anders

+45 61 65 38 06 anders@fjbyg.dk

FJ BYG

Stationsvej 7, Nors
7700 Thisted

+45 61 65 38 06
anders@fjbyg.dk