Hjælp til montering af køkken og bad


Hvis du ønsker hjælp til montering af køkken og bad, vil der være god hjælp at hente hos FJ Byg. Vi har igennem tiden hjulpet mange danskere med montering af køkken og bad, og du kan hos os være stensikker på et solidt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet. Vi vægter din tilfredshed som kunde højt og sørger naturligvis for at efterkomme de kriterier og ønsker, som du måtte have i forbindelse med opsætningen.

Solidt og veludført håndværk til tiden


Overlader du arbejdet med montage af køkken og bad til os, kan du altid være sikker på et godt og solidt stykke arbejde, som er lavet efter at de ønsker og krav, som du måtte have. Igennem de sidste mange år har vi hjulpet et hav af både privatpersoner såvel som virksomheder, foreninger og institutioner, og vi er derfor de helt rigtige at tage fat på, hvis du ønsker hjælp til montering af køkken og bad.

Ring og hør mere


Ønsker du hjælp til køkken og bad, eller har du nogle spørgsmål, er selvfølgelig altid meget velkommen til at ringe os op på tlf. 61 65 38 06 og få en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et
uforpligtende tilbud, er du meget
velkommen til at kontakte mig
Med venlig hilsen Anders

+45 61 65 38 06 anders@fjbyg.dk

FJ BYG

Stationsvej 7, Nors
7700 Thisted

+45 61 65 38 06
anders@fjbyg.dk